Tid for de voksne. Det spørs om Åge ante at stemningen var litt amper når regnet pøste ned over Color Line Stadion i kveld. Han stemte nemlig i med "Lys og Varme" allerede etter første låt.

Det var et langt mer voksent publikum å finne lørdag enn fredag. Det er ingen tvil om at Åge Aleksandersen og Alphaville trekte til seg flere av den eldre garde enn Broiler og Guetta gjorde fredag.

Likevel var mengden ispedd litt ungdommer. En av de som syntes Åges konsert var fantastisk var Ålesundskomiker Henrik Overaa og kjæresten Trine Øvstebø fra Stavanger.

- Åge er jo vår tids Rolling Stones, sa Henrik entusiastisk.

Trine gleder seg mest til "Leva livet", og elsker Åges musikk, fordi det er musikk som får en til å føle seg glad.

Slager på slager

Det var ikke mangel på slagere i Åges reportoar. "Leva Livet" kom nest sist, men "Min Dag", "Rio De Janeiro", "Hold Fast" og "Dans Med Dæ" kom på løpende line. Sistnevnte var desidert konsertens høydepunkt. Her danset saxofonist Bjørn Røstad twist så det suste etter og stemningen var på topp.

Reidun Monsholm var svært fornøyd:

- Det er kanon stemning. Veldig positivt overrasket over Jugendfest. All ære til Momentium!

Det var nærmest ikke en enste sang ikke publikum sang med på under Åges konsert. Folk danset swing og koste seg glugg ihjel.

Skryt

Åge var imponert over Ålesundspublikumet.

- Æ må få gi dåkk skryt! Dokke e veldig trivelig, sa Åge før han stemte i med "Leva Livet".

Mimring

Venninnene Stine Rørvik Bjørdal fra Valderøya og Beate Gjerde fra Ellingsøy var imponert over hele artistpakken for kvelden, men det var ikke tvil om at Alphaville var et høydepunkt.

- Det kommer til å bli mye 80-tallsmimring når de går på scena, smilte Stine.

-Vi gleder oss, tilføyer Beate.

Stemninga er på topp på Color Line Stadion idet Alphaville entrer scenen.