Med to utsolgte festivaldager og 26 000 publikummere, ligger fredag og torsdag an til å bli en folkefest. Det er likevel litt av en logistikk å samle så mange mennesker på samme område, og det er et par ting man må huske på.

– Nå begynner vi å nærme oss klare. Vi er strålende fornøyd med årets line-up. I år som i fjor blir det utsolgt med cirka 13.000 festivaldeltagere begge dagene. Setupen blir ganske lik som i fjor. Den var vi veldig fornøyd med. Det som er nytt av året er at vi tilbyr silent disco på området i hjørnet på sørsida. Det blir nok et artig konsept, forteller Ante Giskeødegård.

Det er mye man må huske på som festivaldeltager. Før du eventuelt synger med for full hals til «Spis din syvende sans» og «It Ain't Me», er det greit å ha en oversikt over hva du kan forvente.

Ante Giskeødegård gleder seg til å ta i mot publikum til årets Jugendfest. Foto: Marius Simensen

Transport

For å ta deg til konsertområdene er det kollektiv transport som gjelder, om du ikke vil ta beina fatt og vandre til Color Line Stadion. På sine hjemmesider skriver konsertarrangøren, Momentium, at det ikke er mulig å hente, levere eller parkere i tilknytning til arenaen.

Om du heller vil reise kollektivt, er det satt opp bussruter fra Nørvevika, ved Bunker Oil etter konsertslutt begge dager. Vegen vil være skiltet.

Bussene går til følgende steder: Ørsta/Volda, Hareid/Ulsteinvik/Fosnavåg, Vestnes fergekai, Magerholm, Skodje/Sjøholt, Sula og Brattvåg. Bussbilletter må forhåndskjøpes i appen Tikkio. Ellers gjelder ordinære bussruter.

Slik har arrangørene lagt opp festivalkartet. Foto: Momentium

Spilletid

Dørene ved konsertarenaen åpner klokken 17.00. Her er oversikten over når artistene entrer scenen torsdag og fredag:

Torsdag:

Michelle Ullestad: 17.15

Undergrunn: 17.55

Julie Bergan: 18.50

Sean Paul: 20.00

Raye: 21.15

Karpe: 22.30

Fredag:

Jonas Ess: 17.15

Golfklubb: 17.50

Ballinciaga: 18.10

Hellbillies: 19.00

Chris Holsten: 20.15

Kamelen: 21.30

Kygo: 22.45