Klikk deg inn på videovinduet, sett deg tilbake og nyt minikonserten her på smp.no!

Hvem:

Liv Håker, fra Vestnes men bosatt i Ålesund. 33 år, jobber som grafisk designer i Sunnmørsposten.

Ga ut EP-en Sløret på WiMP. Spotify og iTunes i januar 2013.

Hvorfor:

Jeg har en sterkt trang til å drive med musikk, og skriver tekster og melodier ustanselig. De strømmer bare på, og jeg må bare få dem ut! Dessuten har jeg vært så utrolig heldig at Ørjan Liavåg har trodd på meg som låtskriver og artist. Det har gjort at jeg har våget å hoppe i det.

– Det er en kjempemulighet til å opptre for 200.000 mulige seere. Konserten, som har proff lyd og filming, blir liggende på smp.no en hel uke. Det gir en flott mulighet til å spre musikken min digitalt. En kjempesjanse til å bli hørt og sett av mange!

Dagens minikonsert består av tre låter Liv Håker har plukket ut og framfører sammen med sin faste gitarist, Ørjan Liavåg. Låten «Stonda» her hentet fra EPen Sløret, «Draum» er en helt ny Liv Håker-låt, mens «Jag vet en dejlig rosa» er en svensk vise.

– Den har jeg tatt med for å skape litt julestemning nå like før adventstida setter inn, smiler artisten som beskriver musikken hun skaper som akustisk pop, med et nært og stille uttrykk med norske tekster på dialekt.

Hva nå?

– Jeg og Ørjan Liavåg er i gang i studio med å spille inn nytt materiale. Målet er å legge ut et knippe låter i løpet av 2014. Jeg har troa på å gi digitale drypp, og så gi ut låtene mine i et fysisk format senere en gang. Nå satser jeg på å spre musikken min på nettet.

Hvilkle artister ønsker du deg til lunsjkosert på smp.no? Del din ønskeartist i kommentarfeltet eller tips oss på 95 400 400!

foto
Konserten er den første i en serie lunsjkonserter tatt opp i Sunnmørspostens lokaler.