Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor Astrid S har gjort såpass stor suksess som hun har, både nasjonalt og internasjonalt (hun har solgt til gull i USA med «Hurts so Good»).  Hun er usannsynlig søt og sjarmerende der hun hopper danser rundt på scenen. Det er tydelig at hun hører hjemme der oppe, og hun vet hvordan man flørter med publikum og vinner deres gunst.

Ikke det at hun behøver å jobbe mye for det, for hun er en slags Ålesund-venn nå. Antallet konserter her må da snart kunne telles på to hender og hun berømmer sunnmørspublikummet for hvor bra de er.

Sammen med de tre bandmedlemmene sine serverer hun nesten samtlige av hitene sine. Musikken er overraskende variert i uttrykket. De som tror vi har med en monoton R’n’B-syngedame å gjøre må tro om igjen.

Etter å ha danset seg gjennom de innledende låtene kommer en sekvens hvor hun setter seg ned på scenekanten dingler med beina og bare synger. Så er det opp og danse, hoppe og sprette igjen. Hun storkoser seg tydeligvis, og det smitter, det gjør det.

Allsangen sitter også løst, det være seg om det er nummer en-hiten «Think Before I Talk,» eller «It's Hurts So Good.» På sistnevnte hadde taket løsnet av allsang hadde vi vært innendørs. Folk kan låtene, åkkesom, og de har hendene i været, klapper takten og vagger med.

Alt i alt en koselig konsert, framført av en dyktig artist.