Kanskje får publikum også oppleve at trylleskjegget virkelig kan få onkel Per og barna til å fly.

— Det er i hvert fall et av mine ønsker når vi nå flytter forestillingen til Parken, sier Annbjørg Skar, leder i Jugendteateret.

Miniforestilling

De som ble med fakkeltoget, fikk en smakebit av hvordan Putti på Parken vil bli. Hele 12 tidligere og årets to Puttier sang sammen på scenen, og Astrid Overaa som i sin tid fikk Putti til Ålesund på 90-tallet, gjorde et lite comeback som Nissemor.

— Dette er ikke trist, for det er her på denne scenen dere hører hjemme. Den er så stor at her får publikum endelig se hver enkelt som er på scenen, understreker Overaa.

Større publikum

For publikum betyr flyttingen at det fra neste år av blir lettere å få tak i billetter. Annbjørg Skar tror på 1.000 flere publikummere, selv med fire eller fem færre forestillinger enn de 13 som ble spilt i år.

— Mye har vært veldig bra på Arbeideren, men vi tror det vil bli enda bedre på Parken. Flyttingen betyr et løft for hele forestillingen, og krever at vi virkelig strekker oss kunsternisk og estetisk. Vi starter arbeidet rett over nyttår, sier Skar.