Julekonsert i Parken kulturhus

Havannesisk førjulsmiks

Musikalske blandadrops av cubanske rytmer, klassiske verker og alternative tolkninger av tradisjonelle og moderne julesanger fylte Parken Kulturhus.

konsert: – En underholdende førjulskveld uten at man satt igjen med den store julestemningen, skriver Sunnmørspostens anmelder som gir terningkast fire til «Jul i Havanna»-konserten i Parken kulturhus i helga. Foto: Morten Hjertø  Foto: Morten Hjertø

Musikk

Ålesund Symfoniorkester samarbeidet til denne konserten med Hovedøen Social Club. Tittelen «Jul i Havanna» kan tolkes vidt, og man la tydelig opp til å gi publikum en smule førjulsstemning uten å knytte seg for sterkt opp til begrepet julekonsert. Vi fikk servert en musikalsk blanding av både repertoar og sjangere, som bl.a. omfattet «På låven sitter nissen», «Jeg tror jeg tror på sommeren», «Bjelleklang», «Jeg vil ha en blå ballong» og utdrag fra «Nøtteknekkeren».