Brattvågs tidligere assistenttrener går ut mot klubben:

Rikard Vestre reagerer på takhøyden i Brattvåg IL

Ble Rikard Vestre droppet som Brattvåg-trener fordi han uttalte seg litt for løsmunnet til avisa Nordre om Brattvåg ILs pengebruk?

Krangler Rikard Vestre (midten) mener ledelsen i Brattvåg er hårsåre som ikke tåler å høre det han mener. Sportslig leder Ole Petter Aarsund (t.h) er ikke enig i Vestres fremstilling av saka.  Foto: Rolf Hansen

Jeg satte vel kun ord på noe som mange her inne går og prater om

Rikard Vestre
Lokal sport

Ifølge avisa Nordre i Haram ble det alvorlig oppstyr i Brattvåg-ledelsen da assistenttrener Rikard Vestre i et intervju med Nordre sa følgende: «Det er ingen løyndom at pengemotivet kanskje er vel så sterkt som det sportslege for å spele i Brattvåg. Ein kan tene bra med pengar her», skal Vestre ha sagt i avisa 3. oktober.