Tare Jentefestival:

Flott helg for jentefotball i Ålesund

I helga gikk Tare Jentefestival av stabelen for 8. gang, og aldri har turneringen vært større. Sunnmøre Fotballkrets og Fortuna FK, tok i år mot 220 påmeldte lag, og ca. 1700 jenter i alderen 6–12 år har vært i aksjon i Sparebanken Møre Arena.

Moro: Disse jentene fra Emblem IL hadde en kjempedag i storhallen, sammen med maskoten sin. Om de vant eller tapte spilte ikke så stor rolle, her var uansett idrettsgleden i høysetet. Hele 220 lag var i aksjon i løpet av lørdag og søndag.  

Lokal sport

Ettersom Tare Jentefestival er lagt til sent på høsten, var dette en fin anledning for å avrunde fotballåret for mange av lagene. Fotballgleden var stor og godt synlig blant de unge lovende, og Sunnmøres beste damefotball-lag var også med på moroa. Dommerne i turneringen var alle Fortuna-spillere, og sørget for at kampene gikk riktig for seg. Forbildene var dermed mange for de unge jentene!