Langrenn:

– Bør forbedre tilbudet for seniorløpere

Sjøl om de er en ganske liten krets har Møre og Romsdal Skikrets et godt tilbud til langrennsjuniorer og de fra 13–16 år. Men de som har nådd senioralder savner oppfølging.

positive: Denne trenerduoen har de siste åra hatt ansvaret for juniorkretslaget i langrenn; Jan Erik Westerås (til venstre) og Pål Bjørn Øvrebust. De er positive til å kunne ta med seniorer med ambisjoner på enkelte samlinger, få et bedre tilbud slik at frafallet fra junior til seniior blir mindre. I helga er de på Romerike der det er norgescup for juniorer. 17 fra kretsen deltar der. FOTO: JARLE MORDAL  Foto: Jarle Mordal

Lokal sport

– Det er vel nærmest ikke tilstedeværende, sier Bjørn Erik Langstein i Tomrefjord IL kjapt når vi spør om hva kretsen kan tilby ham som førstårssenior i langrenn.