Kommuner på Sunnmøre får ny tilskuddsordning for å holde idrettsaktiviteten oppe:

– Skal hjelpe de som står i fare for å falle utenfor

– Vi er mye mer bekymret for menneskelig frafall i idretten enn det økonomiske aspekt. Derfor lanserer vi nå "Kontantkassa" som vil hjelpe de som kunne falle utenfor.

OPTIMISME: De ser optimistisk fram mot å kunne presentere "Kontantkassa", fra venstre: Ellen Cathrine Hammer, idrettskretsen, Kåre Sæter, idrettskretsen, Oskar Skulstad, Ålesund kommune, Renate Mie Love, Sula kommune, Jens Arne Gjørsvik, Ålesund kommune, Hildegunn Pedersen, Sula kommune, Line Trones Seter, SIF/Hessa IL, Ingunn Krosby, Sula kommune og Vegard Eikrem, Langevåg IL fotball.   Foto: Jarle Mordal

Lokal sport

Leder Kåre Sæter i Møre og Romsdal Idrettskrets er svært glad for at de, som den andre kretsen i landet, har lansert en støtteordning som skal hjelpe barn og ungdommer i alderen 6–18 år til å søke om midler til aktivitet. Pengene kan for eksempel brukes til å betale kontingenter eller egenandeler, lommepenger til deltakelse på turer, konkurranser eller turneringer.