Disse ni kampene skal Sunnmørsposten sende

Sunnmørsposten fortsetter storsatsningen på kamper fra lokalfotballen med nye kamper.

TO KAMPER: Agwa Obiech, Sondre Beite og Brattvåg skal spille to kamper denne uka. Onsdag er det hjemmekamp mot Moss, mens Senja venter borte lørdag.   Foto: Aleksander Svendsen

Lokal sport

I forrige uke startet Sunnmørsposten sin storsatsing på kamper fra lokalfotballen, i tillegg til kampene vi allerede sender fra 2. – og 3. divisjon. Totalt sett var det mulig å se åtte kamper, men denne uka øker vi til ni kamper. Den første kampen spilles onsdag når Brattvåg møter Moss på bortebane.

Denne uka har vi valgt å satse litt ekstra på 4. divisjonsoppgjøret mellom Rollon og Bergsøy på fredag, som er to lag som er forventet å ligge i toppen av tabellen når det hele skal avgjøres senere i høst. Der kjører vi på med ei sending før kampen med intervjuer av trenere og spillere. Det er kampstart 18.30, men vi starter sendingen 18.15.

Onsdag

2. divisjon: Brattvåg-Moss kl. 14.00.

Torsdag

2. divisjon: Eidsvold Turn-Hødd kl. 16.00.

5. divisjon: Blindheim-Giske kl. 18.30.

Fredag

4. divisjon: Rollon-Bergsøy kl. 18.30.

Lørdag

2. divisjon: Senja-Brattvåg kl. 14.00.

3. divisjon: AaFK 2-Orkla kl. 16.00.

3. divisjon: Træff-Spjelkavik kl. 18.00.

Søndag

2. divisjon: Hødd-Tromsdalen kl. 13.00.

3. divisjon: Volda-Byåsen kl. 13.00.

NY PODKAST: Fredrik Carlsen er ukens gjest. Han forteller om hvorfor han legger opp og tiden i AaFK. Vi diskuterer nachspielskandalen i Brann og rykter som fotballspillere kan oppleve når de er kjente. Og er det egentlig greit å gå på fylla midt i sesongen? Hør podkasten her eller i din podkastspiller: