Høydepunkt i Ålesund

Hvordan bli en større bypatriot

Denne uken tok jeg kameraet rundt halsen, satt solbrillene på nesa og tok del av turistlivet i Ålesund.

NYTER UTSIKTEN: Et par ser utover Brosundet på en fin dag i Ålesund. 

Bakgrunn

Det var sol på himmelen, gatene strømmet av energi og jeg frydet meg på Hellebroa i byen. Jeg var på vei til jugendstilsenteret. I resepsjonen ble jeg møtt med store smil og hyggelige mennesker. Utstillingen var full av møbler, malerier og badegulv. Hvem skulle tro badegulv kunne være så interessant? Det var nesten vanskelig å gå fordi det var så utrolig mye interessant å se. De har også en «tidsmaskin» som tok meg tilbake til bybrannen. Det var veldig informativt og underholdende. Underveis var det stemmer som fortalte om hvordan det var etter brannen. Det ga meg et helt annet perspektiv på bybrannen.