Lørdagskommentar:

Småpraten, håndtrykket, klemmen

Det lever noe mellom ordene, mellom berøringene. Det lever noe viktig der. Og da tenker jeg ikke på koronaviruset.

God klem: Kongefamilien er faste gjester i Holmenkollen. Her får Therese Johaug en gratulasjonsklem av kong Harald etter seier i 2013. Situasjonen hadde vært utenkelig i dag. Om klemmen kommer tilbake etter koronakrisa vil tida vise.   Foto: Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Kommentar

For litt siden var jeg ute på en skole for å snakke med rektor og elever om opplevelsen av å komme tilbake til skolen etter at den hadde vært stengt på grunn av koronapandemien. Jeg spurte rektoren hvordan han syntes det hadde vært å jobbe hjemmefra og han sa at jo da, det hadde gått greit. Så ble han stille et par sekunder, før han la til: «Men jeg har savnet småpraten, de uformelle møtene med både kolleger og elever».