Tirsdag 19. juni reiste jeg fra Gardermoen kl. 13.05 og landa på Vigra i rute, 13.55. Med kun håndbagasje gikk jeg rett ut for å sette meg i «Flybussen», men der var ingen buss å spore. Vi ble flere og flere som sto tålmodig og ventet.

Ringte så Fram MR og fikk opplyst at buss fra Vigra gikk først 15.35, dette i samsvar med Fram-appen som jeg har nedlastet.

Hårreisende, spør du meg!!!!!!! Dette også etter at en representant for Fram sto fram i Sunnmørsposten for en tid siden og proklamerte at alle ankomster ville bli ivaretatt. Reiser til flyplassen er også et kapittel for seg selv, du må være mer enn heldig med flyavgangen for å treffe busstilbud som går direkte til Vigra innenfor en normal reisetid.

Stort sett må en reise lang tid forut, med buss-skifte, hurtigbåt og ny buss igjen. For å slippe å sitte på Vigra i to timer før avreise, kan du gamble, men da ankommer du bussen ca. 20 minutter før avgang, og den risikoen velger jeg å stå over.

Nei, få tilbake den «gamle» Flybussen og fri og bevare oss for det sammensurium som trafikkavdelingen i Fram MR har sydd i hop...

Karl Arne Brekke

Ålesund

Har du noe på hjertet? Send innlegget ditt til debatt@smp.no.