Leserinnlegg:

«Ytre bydel har dårligst hallkapasitet»

Osane: Inngangspartiet til idrettshallen på Osane, slik den var tenkt da den var på plass i budsjettet i 2013.   Foto: Basis

Leserinnlegg

Da har jeg oppdaget «fake news» i Sunnmørsposten uten bruk av faktasjekk. Føler meg forpliktet til en korrigering. Det jeg tenker på er reportasjen om planene om storhall i Spjelkavik. Der leser jeg at «Indre bydel har dårligst hallkapasitet per innbygger». Etter min opptelling har indre bydel tre haller. Til opplysning kan jeg meddele at ytre bydel har ingen. Konklusjonen er dermed klar; ytre bydel har dårligst hallkapasitet per innbygger i Ålesund kommune.

Ser også at de som planlegger nybygg på Kolvikbakken skole har lagt inn ønske om hallflate tilsvarende en håndballbane. Regner med at politikerne i Ålesund holder hva de har lovt, nemlig at neste hall i regi av Ålesund kommune skal komme i Ytre bydel. Så får fylket holde, det de tidligere har lovt, å bygge hall i Spjelkavik.