Olympic får fire dager til av kreditorene

Rederiet Olympic Shipping har fått forlenget avtalen som letter gjeldsbyrden.

Olympic-skip i opplag i Ålesund. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix 

Næringsliv

Ifølge en børsmelding fra Olympic Ship tidlig mandag, er den nye fristen satt til 18. november. Rederiet vil betale renter til kreditorene, men slipper å betale avdrag.

Selskapet påpeker samtidig at det ikke er sikkert de kommer i havn innen denne datoen, men at arbeidet med å sikre en langsiktig løsning på gjeldsproblemene fortsetter. Rederiet har fått forlenget den såkalte «standstill-avtalen» med kreditorene flere ganger.

Nå er det én måned siden selskapet meldte at lokale investorer ville skyte inn 500 millioner kroner, hvorav 400 millioner er frisk kapital. Likevel har det ikke lyktes rederiet eid av Stig Remøy å komme i mål med en løsning med støtte hos alle bankene.

Les også: 400 «friske» millioner til Olympic