Selskapet leverer komplette systemløsninger for håndtering av sjømat til fiskeri og oppdrett på sjø og land, og har hovedkontor i Fosnavåg.

Avdelingene på Vigra og på Sjøholt skal neste høst flytte sammen i et nybygg i Digernes Næringspark.

De har inngått en langsiktig leieavtale med utbygger Wenaas Kapital AS, som står bak utviklingen av det som blir et 400 mål stort næringsområde.

Strategisk

– For oss er Digernes en ekstremt god plassering for samlokalisering, sier adm. dir Petter Leon Fauske i MMC.

Selskapet har et omsetningsmål på rundt 500 millioner kroner i 2018 og har totalt 143 ansatte.

Hovedkontoret er i Fosnavåg, og på Digernes skal 50 ansatte som nå jobber på Vigra og på Sjøholt samles, forteller Fauske til Sunnmørsposten.

– Vi ble ganske kjapt enige om at Digernes var bra for oss etter at vi tok kontakt med Wenaas Kapital, og vi har også hatt et godt samarbeid med Sporstøl Arkitekter AS som har tegnet bygget.

Utvidelse

Selve bygget består av en industrihall på 2200 kvadratmeter og en kontordel som er på samme størrelse. Her blir det cellekontor og modulbaserte kontorløsninger og møtelokaler. Totalt blir det 60 kontorplasser, forteller prosjektleder Erland Reite i Wenaas Kapital.

– Mye av veksten i regionen skjer i randsonene. Det er der de unge barnefamiliene etablerer seg, og Digernes er og blir et viktig punkt for nye Ålesund og vil øke attraktiviteten i konkurranse med andre regioner i landet, sier Larsen.

– Vi er inne i en ny fase i utbyggingen på Digernes nå. Det er etablert en ramme av handelsaktører allerede. Nå er det kontorisering og servicearbeidsplasser som kommer. Visjonen er at bedriftene skal utfylle hverandre.