Grunnleggeren vil kjøpe seg inn i MMC First Process

MMC-gründer Leif Gjelseth vil sammen med to alliansepartnere inn i budkampen for å kjøpe fiskeindustriutstyrsprodusenten MMC First Process AS.

Fusjonerte: Dette bildet ble tatt i 2017 da MMC og First Process fusjonerte. Leif Gjelseth (til venstre) grunnla MMC, står her sammen med Petter Leon Fauske som var med på grunnlegginga av First Process. Gjelseth er nå med på siste forsøket på å kjøpe Havyards eierpost i MMC First Process AS. Petter Leon Fauske eier 47 prosent av aksjene i First Process Holding AS.  Foto: Privat

Næringsliv

Det var 15. april at Havyard i ei børsmelding kom med nyheten om at de hadde skrevet under en intensjonsavtale om å selge sin eierandel på 75 prosent i MMC First Process AS. Selskapet leverer innovative løsninger for håndtering og kjøling av sjømat om bord på fiskefartøy, brønnbåter og landbaserte anlegg.