Frostpisten Sigrid fronter lokalt selskap

Langevåg-selskapet Devold of Norway har knyttet til seg Sigrid.

Sigrid har inngått et samarbeid med Devold of Norway  Foto: Pressefoto

Ull Ifølge Cahtrine Stange drives veksten av innovasjon og nye markedssegmenter.   Foto: Pressefoto

Næringsliv

Sigrid skal fronte Devolds nyeste konsept «Stay Original».

– Ull er en del av identiteten min, som sunnmøring, frostpist og som miljøbevisst forbruker. Jeg synes det er så kult at Devold tar gamle, klassiske gensere og remikser dem på nytt, uttaler Sigrid i ei pressemelding.

Devold of Norway har opplevd økonomisk medvind siste årene, og salget av selskapets strikkegensere skal ha tredoblet seg de siste årene. Dette gjenspeiles også i regnskapet. Omsetningen i 2018 økte med nær 42 millioner, fra 234,5 millioner i 2017 til 276 millioner i 2018. I 2018 oppnådde selskapet et driftsresultat på 17,2 millioner.

– Den positive utviklingen fortsetter i 2019, og så langt ligger vi foran målet om tosifret vekst i år. Ordrebøkene for høsten er også sterke, og vi synes det er fantastisk at Sigrid nå vil representere våre klær av ren, norsk ull, uttaler administrerende direktør Cathrine Stange i Devold of Norway.

Dermed kan Devold runde 300 millioner i omsetning i 2019.


Kraftig omsetningsøkning for Flakk

Konsernet Flakk Gruppen økte omsetningen med nær 150 millioner fra 2017 til 2018.Suksessen betaler seg for Sigrid- omsatte for over 16 millioner

Artistkarrieren til Sigrid Solbakk Raabe, som unisont gjenkjennes som bare Sigrid, har pekt oppover siden låten «Don't kill my vibe» ble sluppet i 2017. Det har foreløpig også årsregnskapene.