Fosnavåg-firma forlenger med Torghatten

Næringsliv

Skips- og industrimalingsleverandøren, Westing AS fra Fosnavåg, har inngått en femårs forlenging av den eksisterende samarbeidsavtalen med transportgiganten Torghatten ASA. Avtalen omfatter blant annet levering av maling, kjemikalier, utstyr for overflatebehandling og tekniske tjenester knyttet til alle fartøy i konsernets datterselskaper, melder selskapet i ei pressemelding.

– Det er svært gledelig at reforhandlingen resulterte i enighet om å videreføre et gjensidig godt samarbeid, sier daglig leder i Westing, John Knutsen. – Vi ønsker å være en solid, trygg, tilgjengelig og kunnskapsrik partner som setter sin prestisje i gode resultat og langvarige kundeforhold. Dette viser at vi lykkes med nettopp det, sier Knutsen og roser samtidig hele Westing-organisasjonen for den betydningsfulle avtalen.

Torghatten er en av landets største aktører innen kollektivtransport. Flåteavtalen omfatter mer enn 100 fartøy og gjelder levering av maling, kjemi og tilbehør til både nybygg, vedlikehold, dokkinger og ombygginger i Torghatten-konsernet.I