Fredrik Remøy om havvind: – Kaka er stor og veksande

I eit halvt år har Rem Offshore vore i dialog med verftsdirektør Kjetil Bollestad. Havvindkontrakt med Siemens var det som skulle til for at dei kunne lande ein avtale.

Personleg viktig for Bollestad: Her er Kjetil Bollestad, Aage Remøy og sonen Fredrik Remøy på Kleven. Bollestad seier at han er personleg glad for at framtida til Kleven no ser lys ut.  Foto: Tarjei Engeset Ofstad

– Havyard har vore ekstremt viktige, fordi du er så avhengig av å kjenne folk og stole på folk.

Fredrik Remøy
Næringsliv

Onsdag kom nyheita om at Herøy-selskapet Rem Offshore AS har skrive kontrakt med Green Yard Kleven i Ulsteinvik om å bygge eit havvindfartøy. Rem Offshore har hatt kontakt med verftsdirektør Kjetil Bollestad i Green Yard Kleven sidan i sommar. Eit halvt år seinare har det som starta som uforpliktande samtaler vorte fast fisk.