The North West:

– Ikke bare for middelaldrende menn i dress

Årets The North West vil nå ut til innbyggerne i regionen som vanligvis ikke går på konferanser.

Klare for konferanseuke: Gjermund Kvernmo Langset, daglig leder i The North West, Turid Humlen, styreleder i The North West, ordfører Eva Vinje Aurdal, Trond Nydal, administrerende direktør i Sparebanken Møre, Erik Espeset, konsernsjef i Tafjord, og Karoline Strand, innovasjonskoordinator i Augmentcity.  Foto: Staale Wattø

Næringsliv

– Det er ikke dere jeg snakker om når jeg sier dresskledde middelaldrende menn, sier ordfører Eva Vinje Aurdal unnskyldende til Trond Nydal og Erik Espeset, henholdsvis administrerende direktør i Sparebanken Møre og konsernsjef i Tafjord. Begge er samarbeidspartnere for konferansen som starter mandag.