Mann kritisk skadd etter båtulykke i Arendal

En mann ble fløyet til Ullevål sykehus med kritiske skader etter en båtulykke utenfor Arendal lørdag kveld. To andre personer ble alvorlig skadd.
Innenriks

Det opplyser Agder politidistrikt søndag, etter at en båt hadde kjørt i fjellet ved Håholmen mellom Hisøy og Tromøy klokken 23.35. De tre om bord – to menn og en kvinne – ble kastet ut av båten i sammenstøtet og funnet på land, skriver NRK.

En mann og en kvinne er fraktet til Sørlandet sykehus i Arendal med alvorlige skader, mens den siste mannen er fraktet til Oslo universitetssykehus, Ullevål. Han er kritisk skadd.

To av de involverte var bevisstløse da de ble funnet. Den tredje ropte om hjelp. Denne personen fortalte at det var tre personer om bord i båten da ulykken inntraff. På grunn av skadeomfanget har politiet ikke fått pratet ytterligere med de involverte.

– Før vi har fått avhørt dem får vi ikke vite så mye om selve ulykken, for det er ingen vitner til selve ulykken, sier politioverbetjent Morten Eriksen i Agder politidistrikt til NRK.

Kriminalteknikere har natt til søndag vært på åstedet og gjort undersøkelser, i tillegg til at det er gjort avhør av vitner. Det er også søkt i området – uten funn – for å avklare om flere personer befant seg i båten.

– Det er merker på fjellet der båten traff land. Og dykkere har søkt i området, så vi er rimelig sikre på at det ikke var flere personer i båten som kolliderte, sier Eriksen.

(©NTB)