Mann omkom i ATV-ulykke ved Årnes

En 19 år gammel mann omkom da han kjørte av veien med en ATV ved Årnes i Nes kommune på Romerike onsdag kveld. En passasjer ble sendt til legevakt for sjekk.
Innenriks

– Vi prøver å få avklart hva som skjedde. Hendelsesforløpet er ikke klart, men vi undersøker kjøretøyet og har hatt krimteknikere på åstedet. Det var en ren utforkjøring, sier operasjonsleder Terje Skaftnes i Øst politidistrikt til NTB onsdag kveld.

Politiet fikk melding om ATV-ulykken på Svarverudvegen ved Årnes klokka 17.59 onsdag. Det er en trafikkert veistrekning, og ulykken har trolig skjedd kort tid i forkant.

I 19-tiden skrev politiet på Twitter at den 19 år gamle føreren av kjøretøyet var bekreftet omkommet. Den 16 år gamle gutten som var passasjer, ble sendt til legevakt for sjekk, men det skal ha gått bra med ham etter forholdene. Begge de involverte var fra området.

(©NTB)