Sky Sports: Forbundet forfølger ikke Solskjærs dommerkritikk

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United-forsvarer Luke Shaw risikerer angivelig ikke straff for kritikken de rettet mot dommeren etter Chelsea-kampen søndag.

Ole Gunnar Solskjær mente United ble snytt for straffe søndag. Foto: Ian Walton, Pool / AP / NTB 

Sport

Mandag melder Sky Sports at Det engelske fotballforbundet (FA) ikke har noen intensjoner om å forfølge United-duoens uttalelser etter 0-0-kampen i Premier League.

Solskjær var tydelig på at United ble snytt for straffe av dommer Stuart Attwell i en episode som ble gjenstand før VAR-sjekk før også Attwell kikket nærmere på den på sidelinjen.

– Ett hundre prosent. De ropte at det var hands på vår spiller, men når du ser på videoen, er det to poeng som ble tatt fra oss, sa Solskjær til Sky Sports etter kampen.

Venstreback Shaw stilte også spørsmål ved håndteringen av den samme situasjonen. Han hevdet etter kampen at dommer Attwell i samtale med United-kaptein Harry Maguire skal ha hevdet at det «ville forårsake mye snakk etterpå» dersom han blåste straffe i situasjonen.

Maguire rykket på sin side ut etter oppgjøret og sa at Shaw måtte ha hørt feil ved den anledningen.

Det engelske fotballforbundet (FA) skal ha konkludert med at uttalelsene som ble gitt etter søndagens kamp ikke var brudd på noen regler.

(©NTB)