Rebic reddet poeng for Milan mot seiersløse Juventus

Juventus så lenge ut til å ta en sårt trengt seier mot Milan i Seria A søndag, men Ante Rebic ville det anderledes og sørget for 1-1 mellom de to storlagene.

Alvaro Morata lurer ballen forbi keeper Mike Maignan og i mål. Foto: Marco Alpozzi / LaPresse via AP / NTB 

Sport

Juventus åpnet årets Serie A med 2-2 og poengdeling mot Udinese. Etter den tid har det blitt tap mot både nyopprykkede Empoli og Napoli.

Søndag så det lenge t til at det skulle snu. Alvaro Morata sendte hjemmelaget i ledelsen allerede før fire minutter var spilt i Torino. Målet kom etter en flott kontring der Alex Sandro først plukket opp ballen i egen sekstenmeter, sendte den til Paulo Dybala, som på direkten slo gjennom Morata ved midtbanen. Spanjolen dro seg oppover på banen og overlistet keeper.

Ledelsen holdt i over 70 minutter, men med i underkant av kvarteret igjen å spille steg Rebic opp på et hjørnespark og headet ballen kontrollert helt nede i lengste hjørne.

Dermed var utligningen et faktum, og Juventus må ennå vente på sesongens første seier i hjemlig liga.

Milan hadde i motsetning til Juventus fått en god start på Serie A med seire i de tre første kampene, sa søndagens uavgjortresultat var lagets første poengtap og sørget for at byrival Inter er foran på tabellen.


(©NTB)