Twitter-kongen som falt – slik var Trumps kontroversielle talerstol

Twitter ble mediet som mer enn noe bygget opp Donald Trump som en politisk aktør. Etter mer enn 50.000 innlegg, fikk Twitter nok og kastet presidenten ut.

I hardt vær: PGA i USA vil ikke bruke Donald Trumps golfbane i Bedminster i New Jersey til å avholde PGA-mesterskapet i 2022, det ble klart etter stormingen av kongressen. Her er presidenten i sving på eget gress på Trump National Golf Club in Sterling i Virginia. Arkivfoto: Alex Brandon / AP / NTB 

Utenriks

Ved hjelp av Twitter gikk Donald Trump fra å være en realitystjerne til å bli en aktør det politiske USA var nødt til å ta på alvor, og seinere en av landets mest omstridte presidenter. Fredag var det slutt. Nesten tolv år etter at Trump tok Twitter i bruk for første gang ble han utestengt permanent.