Fra politiloggen:

Mange voldsepisoder i natt

Nattens logg fra politiet tyder på hektisk natt.

Illustrasjonsfoto: Adrian Øhrn Johansen  Foto: Adrian Øhrn Johansen

Nyheter

Det har vært flere voldsepisoder som politiet har måttet hanskes med i løpet av natten.

Den første er loggført klokka 02.42 og har skjedd på en fest på  Hatlane i Ålesund. Politiet ble der tilkalt til en fest som var ute av kontroll. Flere personer var i konflikt på stedet. En person ble slått i ansiktet. Personen vil anmelde forholdet. Festen ble avsluttet.

Få minutter senere var det en voldsepisode i Volda. Der ble en person slått ned. Gjerningsmannen ble pågrepet av politiet. Fornærmede ble hentet av ambulanse for kontroll. Politipatruljen oppretter sak.

På samme tid var det slåssing i Ålesund. Flere personer ble bortvist etter knuffing og slåssing utenfor et utested i sentrum. Sak opprettes av politiet.

Da klokka bikket 03 ble politiet tilkalt til legevakta i Ålesund. Der var to personer inne til behandling etter en voldsepisode ved et utested. Den ene var skadet i ansiktet og trengte behandling av lege. Politiet innhentet forklaring og sak opprettes.

Tre kvarter seinere opplyste en mann til politiet at han hadde blitt slått ned i Ålesund sentrum. Mannen hadde kul i bakhodet og blødde fra nesen. Gjerningsmannen skal være kjent. Sak blir opprettet.

Konflikt

Politiet måtte i natt rykke ut til et bolighus i Ulsteinvik. Der hadde en sønn i huset knust flere ruter og inventar. Han hadde også fått et kutt i hånden. Politiet transporterte personen til legevakten.

Også til Valderøya måtte politiet rykke ut. Der var det konflikt mellom et samboerpar. Politiet meglet på stedet.

Gjør som flere enn 25.000 andre - lik smp.no på Facebook

Beruset

Politiet i Ålesund måtte tilkalle ambulanse etter at de påtraff en svært beruset mann utenfor et utested i Ålesund sentrum. Vedkommende ble hentet av ambulanse.

Vest for Sørnestunnelen skal en beruset mann ha gått i vegbanen. Han hadde forsvunnet før politiet kom til stedet.

Ellers måtte politiet ta hånd om en svært kald gutt i tenårene i Sykkylven. Gutten ble kjørt til legevakta for sjekk, deretter kjørt hjem til sine foreldre.

I løpet av natta måtte politiet også avslutte en fest i Ørsta på grunn av støy.

Les flere nyheter her