Konserten med Marit Larsen blir utsatt:

Marit Larsen sitter fast i Stavanger

  Foto: Arkivfoto

Nyheter

Først ble konserten med Marcus og Martinus utsatt slik at så mange som mulig skulle få muligheten til å få med seg duoen på scenen. Nå melder Momentium at også konserten med Marit Larsen blir utsatt. Grunnen skal være at flyet hennes sitter fast i Stavanger. Men konsert blir det likevel.

- Jada, konsert blir det. Hun skal spille på Sjøscena klokka 21.40 i kveld så det blir litt omrokkering i programmet, forteller presseansvarlige for Momentium, Terje Erstad, til smp.no.

Følg vårt livesenter fra Sommerfesten på Giske her.

- Marit Larsen sitter fast i Stavanger. Det er ettermælet etter drivstoffstreiken som har gjort at de ikke får fylt drivstoff på flyet, men nå skal hun ta et annet fly til Ørsta også skal vi hente henne der, opplyser han.

Les mer om Sommerfesten på Giske