Ålesund

Tatt i promille TRE ganger på to dager

Det endte med avskilting av bilen.

Illustrasjonsfoto.  Foto: June R. Johansen.

Nyheter

En 43 år gammel mann har på mindre enn to døgn blitt tatt tre ganger i promillekontroll på Ellingsøy i Ålesund. Den første gangen UP stoppet han og målte promille var klokka 14.22 fredag. Lørdag ble han stoppet første gang klokka 15.52, også da med promille.

– UP ville beslaglegge førerkortet hans, men da var det naturlig nok ingenting å beslaglegge, siden det allerede var gjort dagen før, sier operasjonsleder Per Åge Ferstad ved Møre og Romsdal politidistrikt.

Klokka 20.29 lørdag kveld ble mannen igjen stoppet av UP, og hadde igjen utslag på promillemåling.

– Da ble bilen avskiltet og det opprettes selvsagt sak, sier Ferstad, og legger til:

– Å bli tatt av UP tre ganger i løpet av så kort tid er spesielt. Denne bilføreren viste en adferd som ikke hører hjemme i trafikken.