Brattvågs sportslige leder Ole P. Aarsund bagatelliserer splid i spillergruppa

– Vi har full kontroll

Ryktene går om at Brattvåg ILs storsatsing for å nærme seg de nest beste i norsk fotball er i ferd med å rakne. Men det benekter sportslig leder Ole Petter Aarsund på det sterkeste.

Folkefest: Med den flotte nye tribunen, stappfull av Brattvåg-patrioter, i bakgrunnen, prøver her AaFKs Peter Orry Larsen å få hull på Brattvåg-forsvaret. Uten suksess. Sensasjonelt nok slo Brattvåg ut både AaFK og Hødd i årets NM. Men i serien ble det nedrykk. Likevel lover ledelsen økt satsing i 2017, BIL vil opp igjen på første forsøk. Men ryktene går om en viss splid i spillergruppa. 

Nyheter

– Til neste år skal vi øke budsjettet vårt med flere millioner kroner. Målet er å rykke rett opp igjen til 2. divisjon, og på sikt å snuse på et opprykk til 1. divisjon. Vi hører mye om spillerflukt og mye annet, men dette stemmer ikke. Vi har mange baller i lufta, men er nå i ferd med å ta ned disse og få landet dem, sier «OP».