Vigra

Tjukk tåke hindret fem fly i å lande

Tåke på Ålesund lufthavn førte til at fem fly måtte lande andre plasser.

Kretser Norwegians fly fra Oslo som skulle landet på Vigra 22.00  Foto: Skjermdump Flightradar

Nyheter

Siste: KLMs maskin fra Amsterdam til Ålesund ble omdirigert og landa etterhvert i Trondheim.

SAS sine maskiner fra Oslo og Bergen har gått til Molde og landet der, det samme har Wizzairs fra Kaunas gjort. Norwegians fly fra Oslo har returnert til Oslo og KLMs maskin fra Amsterdam kretser over Sunnfjord.

- Tåka er nå på det tjukkeste og det er uvisst hva som vil skje med flyene, det blir opp til kapteinen ombord. Alternativet er å prøve å lande i Molde eller returnere til Oslo eller Bergen, sier utrykningsleder i Avinor på Vigra til smp.no

Det er fortsatt uvisst om flyet fra KLM får lande på Vigra.