I februar i år kom Olympic-konsernet i land med en finansiell restrukturering av selskapet. Selskapet har nå avklart sin finansielle horisont fram til 2022.

Selskapet Olympic Subsea er fremdeles i et krevende marked, men ifølge en pressemelding ser de nå lyspunkter i et krevende marked.

Etter restruktureringen av Olympic-konsernet ble rederiets elleve subsea-skip lagt inn i det nye selskapet.

Regnskap bærer preg av restrukturering

Kvartalsrapport for andrekvartal 2017 er nå klar. Den viser at selskapet i løpet av første halvår av 2017 hadde driftsinntekter på 259 millioner kroner, med et driftsresultat før avskrivninger på 9 millioner.

Resultatregnskapet for første halvår er fortsatt prega av restrukturering og engangskostnader, skriver selskapet. Ny struktur gjør det dessuten vanskelig å sammenligne med tilsvarende periode i fjor.

Selskapet skriver i pressemeldinga:

– Godt posisjonert

Selskapet mener nå å være godt posisjonert for ny oppgang i markedet.

– Vi må sørge for å stå klar i startblokka, slik at vi kan være med på det oppsvinget som vi mener vil komme på et tidspunkt. Derfor inngår vi nå kontrakter som gir oss fleksibilitet, heller enn å slutte langsiktige kontrakter på dårlige rater. Vi mener dette er en god strategi som vil gi oss store fordeler når markedet endrer seg til det bedre, sier Remøy.