Her kjem bossdunkane:

Slik kan du få færre dunkar og betale mindre i renovasjonsavgift

I går starta utrullinga av dunk for matavfall og for metall og glas, og ein raud boks for farleg avfall.

FLEIRE BOSSDUNKAR Valderøy er først ut med bossdunkar for metall og glas (orange) og matavfall (grøn). Ragnhild Honningsvåg (t.v.) er litt skeptisk men vil sortere bosset. Barna heiter (f.v.) Tine Sønderland, Karsten Vingen, Hermine Honningsvåg Dyrøy og Lukas Honningsvåg. Fra venstre: Ragnhild Honningsvåg, Tine Sønderland, Karsten Vingen, Hermine Honningsvåg Dyrøy og Lukas Honningsvåg. Tom Haugen og Richard Flåte fra Årim deler ut dunkene på Skjong på Valderøya 

Nyheter

– Eg er eigentleg imot dette, men vi skal sjølvsagt sortere avfallet. Vi har øvd på dette i fleire veker, seier Ragnhild Honningsvåg på Valderøy.