Kjøpte kupongen i Ålesund:

Vant 14,8 millioner i Lotto!

Som eneste vinner i Lotto kunne ei dame fra Møre og Romsdal juble da hun fikk telefon fra Hamar i går kveld. Hun har blitt over 14,8 millioner kroner rikere.

Lotto-millionær: Ei dame var alene om å ha sju rette tall under lørdagens Lotto-trekning. Programleder Reidar Buskenes gratulerer.  Foto: Sverre Houmb/Norsk Tipping.

Nyheter

– Det er ganske uvanlig at vi har alenevinnere i Lotto. I snitt er det tre vinnere i uka, så denne dama var ekstra heldig, forteller Marthe Stenberg som er trekningsredaktør i Norsk Tipping. Det var hun som tok telefonen til vinneren lørdag kveld.

Dama som vant vil være anonym, men hun er fra Møre og Romsdal. Vinnerkupongen ble kjøpt i Narvesen Grimmergården i Ålesund.

– Det er ikke sant? Å herregud, det er bare ikke til å tro. Dette er den største lykken på jorden akkurat nå, hadde vinneren sagt da Stenberg ringte.

Har spilt i mange år

Kvinna har spilt Lotto lenge, og den samme kupongen i mange år. Det var imidlertid ikke den vante kupongen sin hun vant på, skriver Norsk Tipping på sin hjemmeside, og siterer kvinna:

– Da jeg skulle levere min vanlige 5-ukers så ble det tilfeldigvis registrert en tilfeldig kupong denne gangen, så jeg tok bare den. Så jeg vant altså ikke på den kupongen jeg har spilt på i alle år, og jeg burde takke hun i kiosken. Dette er jo bare helt utrolig.

Verdens beste jobb

Marthe Stenberg i Norsk Tipping sier til Sunnmørsposten at telefonsamtalene hun får ta til glade vinnere gjør at hun føler at hun har verdens beste jobb.

– Å gi den beskjeden er en utrolig morsom del av jobben. Det blir alltid mye følelser i begge ender av telefonen. Jeg har både grått og ledd under slike samtaler, sier Stenberg.

Hun forteller at kvinna som vant i går umiddelbart hadde sagt at hun ville dele pengene med familien sin.

– For øvrig får alle som vinner i Lotto hjelp fra våre økonomiske veiledere. Det trengs, for det er ikke bare bare å få millioner av kroner i fanget over natta.

Vinnerrekka

Premien, som nøyaktig lød på 14.816.395 kroner, kom som et resultat av følgende vinnerrekke:

3 - 16 - 22 - 23 - 25 - 27 - 32

Tilleggstall: 2