Kathrine Høydal (40) ny HR-direktør i Sunnmørsposten

Flytter hjem til Sunnmøre etter 20 år.
Nyheter

Høydal blir HR-direktør (human resource) og får ansvaret for å koordinere dette arbeidet i alle mediehusene og selskapene Polaris Media har på Nordvestlandet (PMNV).

Hun får i tillegg ansvaret for HR-arbeidet i Polaris Media Nord-Norge (PMNN).

– Når valget falt på Kathrine Høydal, er det fordi hun har en god kombinasjon av personlige egenskaper, motivasjon og solid HR-faglig erfaring. Hun matcher godt våre behov og vil bidra til å videreutvikle og styrke HR-arbeidet i våre mediehus, sier Harald H. Rise, adm. dir. i PMNV og PMNN i en pressemelding.

Høydal kommer fra stillingen som Vice President Global HR i Palfiner Marine, og har også lignende arbeidserfaring og utdanning fra England.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og samarbeide med alle de dyktige medarbeiderne i Sunnmørsposten og Polaris Media. Jeg ser fram til å bidra med mitt engasjement og min erfaring i det viktige arbeidet med å  utvikle mediehusene og medarbeiderne inn i en stadig mer digital framtid, sier Kathrine Høydal.

– I tillegg ser jeg fram til å flytte hjem til familie, fjell og fjorder på Sunnmøre. Det er ca. 20 år siden jeg flyttet fra Sunnmøre, og det kjennes veldig riktig å vende hjem for å starte i akkurat denne stillingen, avslutter Høydal, som har sin oppvekst fra Volda kommune.