Årets Joker-medarbeider i regionen

Ieva Valuma hos Joker Vikane på Vigra er kåra til årets Joker-medarbeider i region midt.

Fikk pris: Ieva Valuma fikk overrakt prisen på et kjøpmannstreff på Gardermoen nylig. 29-åringen jobber hos Joker Vikane på Vigra. Foto: JOKER  Foto: Joker

Nyheter

Prisen ble overrakt under et kjøpmannstreff på Gardermoen 7. mars, går det fram av ei pressemelding.

– Ieva Valuma er en ansatt som gjør det lille ekstra for at kundene skal få en god opplevelse. Hun er en problemløser, hjelper alltid sine kollegaer og inspirerer de ansatte med sitt gode humør, heter det blant anna i juryens begrunnelse.

– Dette var stort for meg. Jeg var klar over at jeg var nominert, men at jeg skulle få prisen visste jeg ikke. Da jeg blei bedt om å komme fram, var det eneste jeg klarte å si: «Jeg er rørt». Faktisk klarer jeg ikke sette ord på det ennå, sier Valuma selv.

29-åringen er opprinnelig fra Latvia, bosatt på Vigra og har jobba ved Joker Vikane i ett og et halvt år.

Prisen Årets medarbeider deles ut av Joker-kjeden hvert år og til én medarbeider i hver region i landet.