Politiet melder dette på Twitter klokka 21.30. De skal ha blitt varslet klokka 20, ifølge NTB.

Ifølge politiet skal personen ha vært savnet av venner da vedkommende ikke kom tilbake etter en kajaktur i Storfjorden 1. pinsedag.

TV2 melder at vedkommende var en del av et turfølge som er i område for å drive med kajakk. Da vedkommende ikke møtte til avtalt tid gikk andre for å lete, og fant personen død i fjøra.

– Det er ikke noe som tyder på at det ligger noe straffbart bak dødsfallet. Vi jobber ut i fra en teori om at dette er ei ulykke, men vi må få undersøkt saken nøye, sier operasjonsleder Kenneth Sætre ved Sunnmøre politidistrikt til Sunnmørsposten.

Undersøker

Politiet sier de ikke kan opplyse om detaljer rundt kjønn, alder eller nasjonalitiet på nåværende tidspunkt.

– Det er mye arbeid som gjenstår. Funnstedet er vanskelig tilgjengelig og vi må få snakket med de involverte og varslet pårørende før vi kan si noe mer, sier Sætre.

Vedkommende skal ha blitt funnet i fjøra nord for Stranda sentrum.

Mannskap fra Stranda og Sykkylven lensmannskontor er nå på stedet og gjør undersøkelser.

Fra Storbritannia

Politiet opplyser mandag morgen at mannen som ble funnet død er britisk. Mannen var 25 år gammel. Ifølge en Twitter-melding sendt av politiet var mannen alene og hendelsen framstår som ei tragisk ulykke.

Han ble funnet i Storfjorden, i grenseområdet mellom Stordal og Stranda.

Pårørende er varslet.

Sikker ID

– Politiet har nå sikker ID på den omkomne, og det er riktig at det er kameraten de har funnet, sier operasjonsleder John Bratland i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB mandag morgen.

Politiets teknikere vil undersøke funnsted, og det vil bli gjort flere vitneavhør.