Følger opp den populære plakaten med dører i Ålesund

Nå vil de lage tårnplakat

Byen er full av flotte, kunstnerisk utførte tårn. De fortjener sin egen plakat, mener bypatriotene Marit Brunstad og Sidsel Waage Aurdal.

På byens tak: – Nå håper vi at både turistene og byens befolkning løfter blikket fra brusteinen og opp mot tårnene. At de fantastiske detaljene og de fine formene får sin oppmerksomhet, sier fotograf Marit Brunstad og turistguide Sidsel Waage Aurdal, initiativtakerne bak plakaten. Trykking og fotografering er sponset av Stiftelsen Kjell Holm. Marit Brunstad (t.v.) og Sidsel Waage Aurdal Foto: Staale Wattø sw@smp.no 

Nyheter

Utkastet til plakaten er ferdig, det eneste som mangler før den kan legges ut for salg er en tillatelse til å bruke byvåpenet øverst i hjørnet av plakaten.