Nesvik har sagt ja

Harald Tom Nesvik har allerede gitt nominasjonskomiteen i partiet beskjed om at han stiller seg til disposisjon til å være partiets ordførerkandidat i Ålesund neste år.

SIER JA: Harald Tom Nesvik har allerede gitt nominasjonskomiteen i partiet beskjed om at han stiller seg til disposisjon.  Foto: Staale Wattø

Nyheter

Partidemokratiet i Frp arbeider raskt. Allerede i går ettermiddag hadde nominasjonskomiteen møte, snakket med Nesvik og fikk det svaret de ville ha.

- Vi hadde møte i går ettermiddag. Jeg snakket med Nesvik som bekreftet at han stiller seg til disposisjon for partiet, sier leder i komiteen Atle Istad.


– Nå blir valgkampen enda mer spennende

Nesvik overrasker

At Harald Tom Nesvik trolig blir ordførerkandidat for Frp kom uventa på flere.


Resultatet er at en enstemmig nominasjonskomite går inn for at Nesvik får plassen på toppen av Frp-lista til Ålesund underlokalvalget neste år. Dermed er han også partiets ordførerkandidat. Nå kan Nesvik bare vente på applausen under nominasjonsmøtet 3 november.

- Jeg tror nok det blir applaus ja, sier Istad.


Nominasjonskomiteen vil snakke med Nesvik

Nesvik utelukker ikke at han kan bli Ålesunds neste ordfører

Harald Tom Nesvik kan bli Frps listetopp og ordførerkandidat i nye Ålesund-kommune. Etter det Sunnmørsposten har grunn til å tro er ikke Nesvik uvillig om han blir spurt av nominasjonskomiteen.Harald Tom Nesvik trekker seg som fylkesmann

Harald Tom Nesvik (52) trekker seg fra stillingen som fylkesmann i Møre og Romsdal. Han skulle egentlig tiltre ved årsskiftet.