Byggetrinn 2 på Skjongholmen

Nye boliger i sjøkanten

Hav og himmel på alle kanter. Slik gis flere muligheten til å bo. Nå blir det 20 nye leiligheter på Skjongholmen.

NYE BOLIGER: Stor begeistring over de 20 nye leilighetene på Skjongholmen. – De er klare til innflytting neste sommer, forteller gjengen bak prosjektet. Fra venstre: Torstein Lervik, Sindre Røren, Geir Kristian Ødegård, Inger Johanne Langeland og Hilde Lervik Langås. 

Nyheter

– Dette er et kjempespennende boligprosjekt med en unik beliggenhet. Lyset, nærheten til havet og naturen gjør det å bo her til noe helt spesielt. Jeg kunne ikke la muligheten til å være med å utvikle Skjongholmen videre gå fra meg. Det sier Inger Johanne Langeland. Sammen med investorer fra Ålesund og Giske har hun dannet Skjongholmen Invest. De har tatt over boligprosjektet på holmen, som ligger tett ved brua mellom Ytterland på Valderøy og Giske.