Politiloggen:

Nok å gjøre for politiet natt til fredag

Ruskjøring, fyll og høg fart, det var mye for politiet å ta seg av på Sunnmøre natt til fredag.
Nyheter

Klokka 23.49 meldte Møre og Romsdal politidistrikt om en overstadig beruset person som holdt på å falle i sjøen ved Hellebroa. Politiet dro til stedet.

Klokka 00.54 meldte politiet om ruskjøring i Volsdalen. «Politiet stoppet ett kjøretøy på bakgrunn av melding fra publikum. Fører var påvirket av alkohol. Førerkortet beslaglegges og føreren blir anmeldt», skriver de på Twitter.

Klokka 00.58 melder politiet om nytt tilfelle av ruskjøring, denne gang på Blindheim: «UP stoppet en bilfører som mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand, bruk av cannabis. Førerkortet beslaglegges og fører anmeldes.»

Klokka 02.15 kommer det melding om avskiltet kjøretøy i Ørsta. Politipatrulje avskiltet et kjøretøy som hadde begjæring om avregistrering, da det ikke var fremstilt for periodisk kontroll. Fører fikk også gebyr for manglende bruk av bilbelte. Totalt ble 25 kjøretøy kontrollerte i trafikkontroll i Ørsta.

Klokka 04.58 melder politiet at UP hadde fartskontroll på Slyngstad i Haram torsdag i 22-tida. Det ble skrevet ut fire forenklede forelegg. En bilfører ble fratatt førerkortet etter å ha blitt målt i 125 kilometer i timen i 80-sonen.

Klokka 05.02 melder politiet at UP hadde fartskontroll i 50-sonen på fylkesveg 391 i Spjelkavik. Kontrollen ble gjennomført rundt kl. 00.50 natt til fredag. Det ble skrevet ut 17 forenklede forelegg, to bilførere fikk beslaglagt førerkortet. Høyeste målte hastighet var 89 kilometer i timen.