Beboere i Spjelkavik kan slå i bordet med ny rapport som viser langt mer trafikk:

Krever tiltak mot støy

Naboene trodde ikke trafikkrapporten som Ålesund kommune la til grunn stemte. Nå viser en ny rapport helt andre tall.

Vasstrandvegen: Trafikkmengden er mye høyere enn det Ålesund kommune har lagt til grunn, sier Bjørn Aarø og Edgard Brevik, som sammen med flere naboer i Vasstrandvegen i Spjelkavik har leid inn et firma til å få gjennomført en ny trafikkanalyse som dokumenterer helt nye trafikktall.   Foto: MARIUS SIMENSEN

Nyheter

– Trafikkstøyen går på helsa løs, sier Edgard Brevik, som sammen med naboene i Vasstrandvegen nå krever tiltak fra Ålesund kommune. Vi treffer ham sammen med Bjørn Aarø, Steinar Engeseth og Susanne Verene Alve. I flere år har naboene bedt om tiltak på bakgrunn av økende trafikkmengde, en veg også kommunen i kommuneplanen (2015–27) selv har definert som konfliktbelastet.