– Avtalen med Altibox er sagt opp og partnerskapet avsluttes våren2019, skriver Tafjord i en pressemelding.

Dette skjer etter mange og lange forhandlingsrunder, skriver selskapet. Tafjord har i dag 20.000 fiberkunder. Det nye partnerskapet skal i første omgang bety at Get skal levere TV og bredbånd til Tafjords privatkunder.

Altibox fortsetter som innholdsleverandør fram til våren 2019.

– Vi har enda god tid til å planlegge endringen og vi har ogsåtidligere gode erfaringer med overgang fra en innholdsleverandørtil en annen. Nå skal jo Altibox fortsette som innholdsleverandørhelt frem til våren 2019, så kundene våre vil ikke merke noe tildette på lang tid enda. Vi skal imidlertid sørge for at kundenevåre er oppdaterte og at de får den informasjonen som er nødvendigfor at overgangsprosessen skal gå greit. Men foreløpig fortsetteralt som før, sier adm. dir. i Tafjord Marked, GunnarHareide.

Tafjord har brukt Altibox som innholdsleverandør siden 2012, og avtalen går ut kommende år.

– Vi har hatt et godt samarbeid med Altibox disse årene. Påforretningsmessig grunnlag var det likevel nødvendig å vurdereflere nå når muligheten bød seg. Etter flere runder falt valget påGet TDC og jeg tror fiberkundene våre vil bli svært positivtoverrasket over de tjenestene de vil få, sier Hareide, som forteller om tøffe forhandlinger.

Han sier at endringen er en del av Tafjords satsing på Telekom-området.

– Get TDC er en del av Skandinavias største digital-tv- ogbredbåndsselskap. De er en ledende fiberbasert bredbånds- oginnholdsleverandør og har per i dag totalt 500 000 hjem ogbedrifter tilkoblet sitt fiberbaserte nett. Over 1,7 millionprivat- og bedriftskunder bruker tjenestene daglig, så her erdet mye erfaring på alle områder, sier han.