«Havgaprock» arrangerast for tredje gong på Haramsøya

Håpar på god stemning

Laurdag kveld arrangerast «Havgaprock» på Haramsøya for tredje gong. Festivalsjef Preben Austnes Lorgen satsar på flott stemning ute i havgapet.

«Bukett» på diskett: Sunnmørsbandet Skóg opnar årets Havgaprock, og har for anledninga sleppt den nye låta «Bukett». I tillegg til digitalt slipp av låta har dei òg fått laga fysiske kopiar, på diskett. – Vi følte at kassett var for populært, fortel trommis, keyboardist og opphav til ideen Vegard Johansen (i midten). Her saman med bandkollegaene Sondre Skorgen (t.v.) på vokal og gitar, og Ole Nogva på bass og synthesizer.  Foto: Even Ørjasæter

Nyheter

– Om det vert vellykka trur eg sjølvsagt det blir fleire gonger, men det kjem an på økonomien, fortel Lorgen til Sunnmørsposten.