Helgaprat med Margarida Pais:

Ærlighet varer lengst

I sommer skal Margarida Pais dra tilbake dit hun kommer fra. Det er ikke fordi hun har blitt bedt om det, men fordi familie og kjærlighet er det viktigste, både i Ålesund og Portugal. Nest viktigst er ærlighet.

Leken arkitekt: Margarida Pais jobbet i to år med dette nye forretningsbygget på Flisnes, som huser både Hjelpemiddelsentralen og Rema 1000. Hun har tegnet alt alene, ned til minste detalj på WC-skiltene. – Jeg er opptatt av helhet og system, men strenge rammer må alltid ha rom for det lekne og humørfylte. Jeg er en leken arkitekt, og et menneske som ler mye. Jeg har ikke kjent meg igjen i stygge meldinger og kommentarer jeg har fått. Jeg er bypatriot, jeg også, sier hun. Foto: Nils Harald Ånstad 

Nyheter

Det beste i livet er som norske jordbær. De er søte fordi de har strevd seg fram til målet, gjennom en lang og hard vinter. Den gode søtsmaken er bonus for innsats og utholdenhet, forteller arkitekten Margarida Pais.