Er dette verdens vakreste hytte?

Hytta «Efjord», eid av Tone-Beathe Øvrevoll fra Skodje og kjæresten Frode Kristian Danielsen, er nominert i en konkurranse i den største arkitektkonkurransen på nettet.

Kan vinne prestisjetung pris: Hytta «Efjord» i Ballangen kommune i Nordland er eid av Tone-Beathe Øvrevoll fra Skodje og Frode Kristian Danielsen fra Tromsø. I arkitektkonkurransen «Archetizer A+ Awards» er den nominert sammen med blant annet Manhattan Beach Library. 

Nyheter

Det har ikke vært rent lite oppmerksomhet rundt hytta siden den ble bygget. Arkitekten bak, Snorre Stinessen, har allerede rukket å vinne en rekke priser for designet på hytta i Efjord i Nordland. «Efjord» har også blitt presentert i blant annet D2 og Bolyst. Samtidig har Tone-Beathe Øvrevolls Instagramkonto vunnet Gullfjæren, som kårer Norges beste instagramprofiler innen interiør. Hun har nå rundt 12.000 følgere, og legger jevnlig ut bilder av den unike hytta.