Busshavari skapte kø i Trollstigen

Smp-tipser  Foto: Torsdag ettermiddag fikk en buss motorhavari i Trollstigen.

Nyheter

Det var like etter klokka 16.00 at Statens vegvesen opplyste at en buss hadde fått motorhavari i Trollstigen. Det ble meldt om lange køer på stedet og Statens vegvesen dirigerte trafikken forbi bussen.

– Vi har fått beskjed om at det er lange køer på stedet. Statens vegvesen dirigerer trafikken forbi, forteller Anita Berglund i Vegtrafikksentralen. Hun opplyser at vegen muligens må stenges en kort stund i sammenheng med fjerning av bussen.

– Men først skal vi få bort resten av trafikken, sier hun.

Klokka 17.00 kan Erlend Nilsen i Vegtrafikksentralen opplyse at bilberging er i gang.

– Folk på stedet jobber nå med bilberging. Det er fortsatt lange køer og vegvesenet dirigerer trafikken forbi samtidig med bilbergingen, opplyser han. Nilsen vil ikke spekulere i hvor lang tid det vil ta å få bussen ut av vegen.

Like etter klokka 20.00 torsdag kveld kunne Vegtrafikksentralen informere om at bussen var fjernet og at vegen var åpen for fri ferdsel igjen.

Som følge av havariet blir trafikken dirigert forbi av Statens vegvesen.  Foto: Smp-tipser