Hotellkjede overtar Ålesund-hotell:

Radisson Blu blir Quality Hotel Ålesund

Nordic Choice Hotels overtar Radisson Blu i Ålesund med mål om å løfte en av Norges mest populære destinasjoner ytterligere.

F.v.: Salgssjef May-Britt Valle, hotelldirektør for Quality Hotel Ålesund Aina Aalen Bjerkvik, markedssjef Christina Tønseth Frøysa og hotelldirektør for Quality Hotel Waterfront Kristin Bjånes kan friste med shuffleboard i fellesarealet.  Foto: Nils Harald Ånstad

Nyheter

Lørdag 1. september gikk tidligere Radisson Blu Ålesund inn i Nordic Choice Hotels-kjeden, og ble til Quality Hotel Ålesund. Med søsterhotellet Quality Hotel Waterfront like ved, blir Quality-familien i Ålesund dermed enda større.

 I tillegg vil hotellene fremover samkjøre en del av sine aktiviteter.

- Blant annet vil både salg og marked jobbe på tvers av hotellene, for å løfte begge hoteller som en felles aktør inn i markedet, sier markedssjef Christina Tønseth Frøysa i Quality Hotel Sunnmøre.

Til sammen har hotellene over 700 sengeplasser, og 20 møterom i forskjellige størrelser.

- Vi synes det er fantastisk at vi nå kan tilby kundene våre et enda mer tilpasset og tilrettelagt produkt. Ved at vi nå har to hotell i vår portefølje vil vi nå kunne gjennomføre enda større arrangementer, og samtidig ha gode fasiliteter til de mindre møtene, sier Salgssjef May-Brith Valle.

Humor

Hos Quality Hotel skal møter, både private og i jobbsammenheng, være morsomme, ifølge hotelldirektørene Aina Aalen Bjerkvik (Quality Hotel Ålesund) og Kristin Bjånes (Quality Hotel Waterfront).

- Hele konferansekonseptet bygger på en tankegang om at det skal være gøy og avslappet. Derfor finnes det muligheter for å servere både softis og begere fylt med popcorn i tillegg til den klassiske pausematen. Vil gjengen leke litt og spille shuffleboard i pausen? Kjør på. Vil dere ta en drink i baren før middag? Slå dere løs, sier de.