Lokal handelsdag:

444 møter på én dag

74 regionale bedrifter har meldt seg på arrangementet der de skal speeddate andre bedrifter.

Arrangerer MøreBørsen: Frank Victor Valderhaugstrand.  Foto: Håvar Risnes.

Nyheter

Torsdag 4. oktober er det duket for première på B2B Arena sin nye storsatsning, MøreBørsen. Arrangør Frank Victor Valderhaugstrand, som er daglig leder i B2B Arena, sier at arrangementet ble raskt utsolgt:

– Responsen har vært overveldende. Som utgangspunkt hadde vi plass til 70 bedrifter, men det var heldigvis mulig å utvide lokalet noe slik at vi fikk plass til litt flere. Vi får fortsatt henvendelser fra bedrifter som ønsker å delta, sier Frank Victor Valderhaugstrand.

Alt på én dag

Totalt 74 regionale bedrifter skal gjennomføre hele 444 møter under samme tak, i samme rom, på én og samme arbeidsdag. Valderhaugstrand forteller at bedrifter fra så å si alle bransjer har meldt seg på:

– Det er alt fra bank og servicefag til håndverkere, industri og webdesignere. For å nevne noen, sier han.

Les mer om MøreBørsen her: Lokker med speeddating

Valderhaugstrand tror interessen har vært stor fordi folk liker konseptet.

– Formatet er effektivt. Til denne dagen slipper man å bruke tid på å booke møter, kjøre frem og tilbake, men kommer til dekket bord. Hver av bedriftene får tolv møter hver, og hvert møte varer i 20 minutter.

I samme modus

Valderhaugstrand håper og tror at det kommer fruktbare resultater ut av møtene:

– Bare tenk hvor mye handel, synergi og samarbeid som kan oppstå i kjølevannet av så mange møter. I tillegg er alle i samme modus, de er klare til å lytte, handle og samarbeide. Slik sett bidrar vi til at handel skjer lokalt. Det er regionsbygging akkurat slik vi ønsker det, fortsetter Valderhaugstrand entusiastisk.

Vil ha en runde to

Han og resten av teamet i B2B Arena har allerede begynt å tenke på neste runde av MøreBørsen.

– Nå skal vi først og fremst sørge for en solid og, forhåpentlig vis, problemfri gjennomføring. Så tar vi med oss nyttige erfaringer og tilbakemeldinger inn i planleggingen av en ny runde til neste år. Men, vi ser allerede nå at vi trenger mer møteareal for å kunne imøtekomme den etterspørselen som har vært, avslutter Valderhaugstrand.